Shell

Shell Reede Amerongen, al jarenlang een begrip op de Utrechtse Heuvelrug, is een van de weinige stations die nog bemand is en daarmee persoonlijke service kan leveren.

Deze persoonlijke service hebben wij hoog in het vaandel staan en bieden alle brandstoffen tegen scherpe prijzen aan, daarnaast bestaan er diverse spaaracties zoals airmiles die u weer kunt inwisselen voor wasbeurten. Daarnaast kunt u in onze kleine maar gezellige shop terecht voor diverse artikelen en betalen is mogelijk met alle betaal cards maar uiteraard ook contant.

Airmiles

Bij Shell waarderen we het dat je als Air Miles spaarder bij ons tankt en daarvoor willen wij je extra belonen. Daarom introduceren wij Shell Bonus Miles. Shell Bonus Miles zijn de extra Air miles van Shell. Iedereen spaart vanaf nu meer. En vaste klanten nog meer!

Brandstof

De zuinige Euro 95 en Diesel die niet meer kost. Gesteund door meer dan 100 jaar brandstofonderzoek, hebben onze wetenschappers de brandstofbesparende formule verrijkt met een geavanceerde wrijvingsverminderaar. De nieuwe Shell FuelSave is ontwikkeld om de inlaatkleppen schoon te houden waardoor vuilafzetting in de motor kan worden voorkomen. Shell FuelSave is de meest indrukwekkende brandstofbesparende formule tot nu toe.

Wasserette

Shell Reede biedt uitgebreide was mogelijkheden, waaronder een ultra moderne roll-over machine, een doe het zelf was box en een stofzuiger. De roll-over machine is de meest moderne en uitgebreide die momenteel op de markt is, zo is hij voorzien van zeer zachte Softecs borstels, 21 inch wielborstels, onder bodem wasser en contour volgende droger voor een optimaal droog resultaat.

Reacties zijn gesloten.