Schadeherstel

Schade aan uw Volvo is hoe dan ook zeer vervelend en komt altijd ongelegen.

Door de nauwe samenwerking met de meeste verzekeringsmaatschappijen kunnen wij uw grootste zorg uit handen nemen. Volvo’s worden steeds complexer, dat komt onder meer door de vele veiligheidsvoorzieningen die uw Volvo telt. Onze zorgvuldig opgeleide schadespecialisten kennen iedere Volvo tot in detail. Wij werken dan ook uitsluitend met originele Volvo onderdelen en volgens de exacte Volvo voorschriften.

Hierdoor garanderen wij dat uw Volvo zijn oorspronkelijke veiligheid weer voor 100% terugkrijgt. Op alle reparaties aan de carrosserie geven wij dan ook 4 jaar garantie. Bij ruitschade repareren of vervangen wij uw ruit volgens de Volvo normen. Natuurlijk gebruiken wij alleen originele Volvo ruiten en montagematerialen. Hierdoor blijft de garantie volledig behouden.

Volvo Assistance bij noodgevallen

Bij een noodgeval waarbij uw autoruit zodanig is beschadigd waardoor u uw reis niet kunt vervolgen,kunt u dag en nacht zeven dagen in de week contact opnemen met Volvo Assistance. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Als u recht heeft op Volvo Assistance bel dan 0800-volvocars of 0800-865862277 . Bent u minimaal WA plus verzekerd, dan dekt uw verzekering doorgaans alle kosten voor de reparaties van een ster in uw voorruit.

Reacties zijn gesloten.