Betaalkaart

Ongeacht de omvang van uw wagenpark, Shell heeft de juiste kaart voor u. Aangezien onze kaarten op maat gemaakt zijn voor lokale, nationale of internationale dekking, is het kiezen van de juiste kaart en het online bestellen heel eenvoudig.

Local Business Card

Wanneer u in Nederland een  klein wagenpark hebt, kunt u met de Local Business Card van Shell het wagenparkbeheer vereenvoudigen, de administratie verminderen en op die manier tijd en geld besparen. Dit betekent dat u meer tijd hebt om uw aandacht te richten op andere aspecten van uw bedrijf. Onze Local Business Card vormt een veilige manier om voor brandstof en andere diensten te betalen, zodat uw chauffeurs geen contant geld hoeven mee te nemen. En aangezien wij deze betalingsdienst centraal beheren, krijgt u maar één online factuur. Geen gedoe meer met handmatige spreadsheets en stapels bonnetjes.

  • Eenvoudig kaartbeheer
  • Lagere bedrijfskosten

U kunt met onze lokale bedrijfskaart meer doen dan alleen voor onze kwaliteitsbrandstoffen betalen. Uw chauffeurs kunnen met hun kaart betalen voor olie, autowasserij en tolheffingen. Alle uitgaven worden toegevoegd aan uw factuur. We kunnen ook hulp bij pech onderweg en betaling van boetes zonder aanvullende kosten in het pakket opnemen. Aanmelding voor de Local Business Card is geheel gratis, dus u profiteert direct. Voeg kaarten toe of verwijder kaarten naar wens en registreer u voor extra diensten wanneer u die nodig hebt.

Euroshell Card

De euroShell Card biedt onze bedrijfsklanten een veilige en efficiënte manier om brandstoffen te kopen en gebruik te maken van een reeks andere geweldige diensten. Dankzij meer dan 50 jaar aan expertise op het gebied van brandstofkaarten en een van de grootste netwerken van stations ter wereld bent u met een euroShell Card verzekerd van beter beheer en meer gemak en veiligheid. Zodra uw chauffeurs hun euroShell Card gaan gebruiken, merkt u de voordelen voor uw bedrijf. Kortingen, kostenbeheer en minder administratie resulteren in een efficiëntere bedrijfsvoering.

Wij helpen u bij het beheren van de brandstofkosten, zodat u uw aandacht optimaal kunt richten op uw bedrijf.

  • Toegang tot een van de grootste netwerken in Europa
  • Nationale en internationale acceptatie
  • 24/7 accountbeheer
  • Beveiligde brandstofkaart

Met Shell Card Online, onze innovatieve, online tool voor brandstofkaartmanagement, kunt u uw brandstofkaartaccount gewoon vanachter uw bureau beheren. Bestel en blokkeer brandstofkaarten, controleer brandstofverbruik en -kosten continu en genereer transactie- en uitzonderingsrapporten. Via onze slimme e-mailalerts kunnen we ook helpen bij het voorkomen van fraude en misbruik van brandstofkaarten. Veiligheid vormt een belangrijk kenmerk van onze euroShell Cards. Shell maakt gebruik van afzonderlijke pincodes, optimale kaartcontrole en speciale fraudeteams. Tevens bent u verzekerd van sneller en eenvoudiger brandstofkaartbeheer.

Reacties zijn gesloten.