Volvo assistance

De 24 uurs pechhulp van Volvo. Uw bonus voor onderhoud bij de Volvo dealer.

Pech in Nederland : 0800 – 86 58 62 277

Pech elders in Europa: 0031 – 70 31 45 176

 

Elke nieuwe Volvo wordt afgeleverd met drie jaar Volvo Assistance. Onze Europese wegenhulp. Jouw Volvo Assistance wordt kosteloos verlengd indien je jouw auto bij de Volvo-dealer in onderhoud geeft voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Dit is ongeacht de kilometerstand of leeftijd van jouw Volvo. Zo eenvoudig is het. En nog kosteloos ook! Dit geldt dus ook jouw Volvo 850 of S70.

Je kunt altijd een beroep doen op Volvo Assistance als jouw Volvo door mechanische pech niet meer mobiel is, maar ook in geval van:

  • Het verlies van de sleutels;
  • Het tanken van de verkeerde brandstof;
  • Een lege accu;
  • Eén lekke band.

En dat voor je huis, maar bijvoorbeeld ook in Stockholm, Dublin of Napels. We proberen jou Volvo ter plekke te repareren, lukt dat niet dan wordt jouw Volvo naar de dichtstbijzijnde Volvo-dealer gebracht. Of naar de Volvo-dealer waar jouw Volvo gewoonlijk in onderhoud is. Dit is afhankelijk van de aard en duur van de reparatie.

Vervangend vervoer

Volvo Assistance regelt voor je een vervangende auto als jouw eigen Volvo niet dezelfde dag gerepareerd kan worden. Dit vervangend vervoer is kosteloos gedurende maximaal 3 dagen; eventueel langer tegen vergoeding. In het buitenland mag je ook wachten tot jouw Volvo klaar is. Dan betaalt Volvo Assistance de hotelovernachting (max. 4 nachten voor alle inzittenden van uw Volvo à € 75 p.p.p.n.). Of je hebt de voorkeur aan met het openbaar vervoer om naar jouw eindbestemming te reizen, dan brengen wij de gerepareerde auto naar je toe. Duurt de reis met het openbaar vervoer langer dan 6 uur, dan kunt je natuurlijk ook naar uw eindbestemming vliegen à € 650 p.p.

Handig

Praktisch: Volvo Assistance is kenteken-gebonden en dus geldig voor uw auto en niet persoonsgebonden. Daarom kunnen ook uw partner en/of gezinsleden een beroep doen op Volvo Assistance.

Kortom, Vovlo Assistance is gratis en dat scheelt al gauw € 125,- per jaar.

Volvo Assistance doet veel meer:

Sinds 1 januari 2011 biedt Volvo Nederland op de Volvo Card website: www.volvocard.nl de mogelijkheid om Volvo Assistance te upgraden naar Premium Assistance

Reacties zijn gesloten.