Wasserette

Reede biedt uitgebreide was mogelijkheden, waaronder een ultra moderne roll-over machine, een doe het zelf was box en een stofzuiger. De roll-over machine is de meest moderne en uitgebreide die momenteel op de markt is, zo is hij voorzien van zeer zachte Softecs borstels, 21 inch wielborstels, onder bodem wasser en contour volgende droger voor een optimaal droog resultaat.

Programma’s

Basis              € 4,95     (Wassen, Hogedruk wielwassing)

Standaard     € 6,95     (Wassen, Hogedruk wielwassing en Drogen)

Luxe               € 8,95      (Schuimvoorwas, Wassen, Hogedruk wielwassing, velgenreiniger en Drogen)

Top                 € 10.95     (Schuimvoorwas, Wassen, Hogedruk wielwassing, velgenreiniger, Drogen, Bodemwassing, Raintecs met wetlook glans)

Premium        € 13,95     (Schuimvoorwas, Wassen, Hogedruk wielwassing, velgenreiniger, Drogen, Bodemwassing, Raintecs met wetlook glans en Polish)

U kunt bij de receptie van Volvo Reede terecht voor losse waskaarten of voordelige abonnementen. Bijvoorbeeld een kaart waarmee u 10 keer kunt wassen. Ook bestaat de mogelijkheid om een Cash-kaart te kopen, dan wordt er een vast bedrag op een kaart geprogrammeerd en kunt u zelf kiezen welk programma u wilt gaan gebruiken.

Lijkt het u lastig om uw auto zelf te wassen, dan is er altijd iemand aanwezig om u te helpen.

Wissel airmiles in voor een carwash

Wissel uw Air Miles in voor een Carwash bij Reede. U heeft de keuze uit diverse programma’s en met airmiles en een kleine bijbetaling kunt u gebruik maken van voordeel op Carwash. Zo heeft u een hele goede Reede om bij ons te komen tanken. Een Carwash programma bij Reede is al verkrijgbaar voor 450 Airmiles en een bijbetaling van slechts € 2,25. Het meest uitgebreide programma is verkrijgbaar voor 1350 Airmiles en een bijbetaling van slechts € 6,75.

Wasprodukten

Om het beste wasresultaat te bereiken wassen wij uw auto uitsluitend met de beste produkten van WashTec, de nr.1 in de carwashbranche van Europa. De Raintecs met wetlook glans en Polish geeft een langdurige bescherming, voorkomt invreten van hardnekkig vuil en maakt handmatig poetsen overbodig.

Reacties zijn gesloten.